Over ons

 

AA Commerce B.V. is een jong en snelgroeiend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het exploiteren van meerdere webshops. Ons succes is te danken aan de onderstaande pijlers.

kennisKennis, focus en specialisme
Wij staan achter onze producten, omdat wij deze grondig hebben onderzocht en getest. Vandaar dat onze producten worden aangeboden met een uitgebreide beschrijving. Ook is ons personeel up-to-date opgeleid over de werking van alle producten, zodat u hen altijd kunt contacteren met uw vragen. Als een vraag ons vakgebied overschrijdt zullen wij toch proberen deze correct te beantwoorden. Wij geven daarbij, naar onze mening, eerlijk advies zodat u altijd een goede keuze kunt maken!

Snelheid en service
Wij houden niet van lange wachttijden of onvriendelijk personeel en denken dat u daar ook niet van houd. Daarom verzenden we de bestellingen snel en uit voorraad, zodat u deze de volgende werkdag ontvangt. Daarnaast bieden wij een uitgebreide interface met de klant, die ons voor alles en altijd mag contacteren. Niet alleen voor vragen, maar zeker ook om gezamenlijk tot een oplossing te komen.

prijzenScherpe prijzen
Wij hebben geen fysieke winkels en houden al onze kosten zo laag mogelijk. Dit doen we door scherp in te kopen, zo min mogelijk uit te besteden en door slim gebruik te maken van fiscale regelingen. Dit drukt de constante en variabele kosten, waardoor wij in staat zijn om de meeste producten tegen een scherpe prijs te leveren.

Tot slot onze technische gegevens:
Bedrijfsnaam: AA Commerce B.V.
KVK nummer: 68437269
BTW nummer: NL857442077B01
Mail: info@aacommerce.nl